Ons restaurant

Welkom bij
Midas Woerden

Saintly Sandwiches, Badass Burgers, Heavenly Salads & Fresh Juices.
Ofwel (h)eerlijke burgers, goed gevulde sandwiches, knisperverse salades & juices van dagverse kwaliteit maken. Onze persoonlijke en gastvrije service waarmee we onze gasten bedienen en meenemen in ons concept onderscheid ons in de markt.

Heerlijk ontbijt, lunch of diner

Met 60 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op ons all-weather terras, kunt u heerlijk vertoeven in een ongedwongen laagdrempelige, hippe en trendy sfeer. Van een ontbijt met een krantje en een goede kop koffie, tot een overheerlijk rijk belegde sandwich met een huisgemaakte juice. Een diner met een stoere burger, frisse salade of een gerecht met bijpassende wijn of speciaal bier.

Bekijk ons menu! Weekmenu Ons restaurant Reserveer direct

Bereikbaarheid

Route:
Midas bevind zich midden in het centrum van Woerden en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Openbaar Vervoer:
Vanaf treinstation Woerden (zuidzijde) loopt u binnen 10 minuten naar Midas. U loopt richting het centrum en houdt de linker winkelstraat aan genaamd de Rijnstraat. Midas bevindt zich aan het einde van de straat aan uw rechterhand. Eventueel kunt u op station Woerden de bus nemen naar bushalte Westdam.

Parkeren:
Voor 12:00 uur en na 18:30 uur kunt u bij ons voor de deur parkeren (maximaal 1 uur). Ook kunt u parkeren nabij Oostsingel 1, in de haven (2 minuten lopen) of in de parkeergarage Castellum (5 minuten lopen). Betaald parkeren op straat is van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 18:30 uur en op zon- en feestdagen gratis. Betaalmogelijkheden zijn PIN of Mobile Parking.

Klantenkaart

Speciaal voor vaste gasten die graag voor korting sparen. Met ons spaarsysteem kunt u sparen voor gratis eten.

  • Het bedrag wat u voor de komma afrekent krijgt u als Midas punten.
  • Iedere Midas punt is €0,05 cent waard en kunt u verzilveren om uw rekening mee te betalen.

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau? Onze cadeaubon wordt ingepakt in een leuke cadeauverpakking en is inwisselbaar op alle dagen! (1 jaar geldig)